2015. május 11., hétfő

Röviden, hogy miért

Kedves Olvasóink!

A blogbejegyzések szaporítása, egyben a mulandóság követhetősége érdekében lépek a színre én magam is.  Az életemet szemlélnem kell, de ahhoz, hogy ne csak időközökre emlékezzek, ezért én is időnként megörökítem azt, ami e tanyán egyről a kettőre alakul itt a blogon, a saját nézőpontomból.
Le kell szögeznem, sok olyan állapot van itt az én fejemben, ami a tanyán egyes besorolást kap.
Hihetetlen, hogy mennyi erőfeszítés kell a görbítéshez. Néha van kedvem és hajlandóságom, néha pedig negatívan állok ezekhez.
Ami mostanság foglalkoztat, hogy kivonjam magam egy olyan szólás hatása alól ami így szólt: "... nem iparosos!" Sokszor elgondolkodom azon, hogyha mindent iparososan kellene megcsinálni, akkor tényleg haladna-e a tanya előre???
Ha valaki tutit akar, akkor ne a felújításban lássa ezt meg, mivel ott van egy követelmény, hogy tudd lakni. Ennek a feltételnek eleget kell tenni, mert pokolivá válhat az életed különben.
Sok a teendő. Nagyokat álmodok, de rájöttem nem vagyok polip. Álmok és képek, amikről beszélek  a későbbiekben: élhető élet a tanyán, négyzet centiméteres kihasználtság, megújuló energia, korszerűsítések, egészség, kitartás...
Bekezdésként ennyit, idővel jelentkezem!

1 megjegyzés:

  1. Remélem, jó sok bejegyzést olvashatunk majd mindkettőtöktől!

    VálaszTörlés